Свинско с гъбен сос и сметана

25/05/2020
"Добър апетит със свинското с гъбен сос и сметана "
Приготвяне7 мин.
Готвене30 мин.
Общо37 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо133
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте крехките свински пържоли и ги поръсете със сол и черен пипер.

В тиган разтопете кравето масло и запържете за кратко от двете страни. Извадете и заделете.

В същата мазнина сложете лука, нарязан на дребно. Добавете гъбите, предварително обелени и нарязани.

Пържете 10 минути и сложете пържолите вътре.

Налейте бялото вино и изчакайте 5 минути, за да изври алкохолът.

Добавете сметаната, посолете и намалете котлона.

Варете на среден котлон до готовност на месото.

Изключете, сервирайте свинското с гъбен сос и сметана в подходящи чинии и поръсете с пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар