Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Кашкавал на фурна»Кето кашкавал на фурна

Кето кашкавал на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k6
Кето кашкавал на фурна
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Запознайте се с нашия очарователно вкусен кето кашкавал на фурна"

Необходими продукти

  • кашкавал - 200 г настърган
  • брашно - 2 с.л оризово
  • яйца - 3 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • извара - 100 г
  • синьо сирене - за настъргване отгоре
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргваме кашкавала на едро.

В дълбока купа счукваме яйцата и смесваме с киселото мляко и изварата.

Разбъркваме, добавяме оризовото брашно и бакпулвера, настъргания кашкавал и разбърках окончателно.

Намазваме добре с масло хартията за печене и поставяме в тавичката, като изсипваме сместа върху нея.

Отгоре настъргваме от синьото сирене и поставяме ястието в печката да се пече.

Печем кашкавала на фурна около 25 минути.

Сервираме кето кашкавала на фурна с гарнитура от салата пожелание.

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Оризовото брашно не е кето.
14.10.2021 10:58