Домашна пица Калцоне с кайма

13/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо62
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти за тестото слагаме в хлебопекарна на програма за месене на тесто.

През това време запържваме каймата в тиган. Махаме готовата кайма от котлона, овкусяваме с подправки и оставяме да изстива.

Вадим готовото тесто за пица от хлебопекарната и разделяме на две равни части. Разточваме на тънко. Обилно намазваме с доматен сос и добавяме изстиналата вече кайма и кисели краставички само на половината част на разточеното тесто.

Поръсваме с настърган кашкавал. Хващаме края без плънка и затваряме пицата. С пръсти завиваме краищата, за да не се отваря. Поръсваме затворената пица с риган.

Процедираме по същия начин и с другата част от тестото.

Печем на 170-180 градуса до апетитен загар всички затворени пици.

Рецептата за Домашна пица Калцоне с кайма е изпълнена.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар