Пържени свински шницели

07/05/2020
"От нас основното, от вас гарнитурата за тези невероятни свински шницели "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо65
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете каймата в купа и добавете лука, нарязан на дребно, магданоза, яйцето, кориандъра, черния пипер и от галетата с равни супени лъжици.

Омесете добре, докато стане на парцали. Оформете от нея два големи шницела или три по-малки. Оваляйте ги в брашното и ги поставете върху дъска.

Разбийте другото яйце в чиния. Смесете останалото брашно с галетата.

Брашнените свински шницели потопете в яйцето, а след това оваляйте от двете страни в смесеното брашно с галета.

Изпържете шницелите с галета в горещо олио на среден котлон до готовност. Извадете върху кухненска хартия и сервирайте.

Рецептата за пържени свински шницели е изпълнена!

Всякакви редени салати са подходяща гарнитура за тези пържени шницели.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар