Начин на приготвяне
Изваждаме печените пиперки от буркана и ги оставяме да се отцедят добре.
Плънката приготвяме, като разбием добре яйцата и ги смесим с настърганите сирене и кашкавал.
Прибавяме прясно нарязания магданоз. Не овкусяваме със сол, защото сиренето е достатъчно солено.
Приготвяме подходяща йенска тава. Поставяме парченца масло по дъното ѝ.
В блендер стривам сухарите на трохи. Към галетата прибавям по малко пармезана и по щипка пикантност - лютия и черния пипер.
Внимателно напълваме чушките със сместа.
Топваме всяка от тях последователно първо в брашното, в яйцето и овалваме добре в галетата.
Подреждаме чушките със сирене в тавичката и поставяме върху всяка една по парченце масло.
Печем чушките бюрек в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20 минути или до готовност.
Много апетитни панирани чушки бюрек на фурна.