Начин на приготвяне
Бадемите се чупят, почистват и се накисват в топла вода. В дълбока купа се поставя кравето масло на стайна температура и се намачква с вилица.
Изсипва се подсладеното кондензирано мляко и кокосовите стърготини. Обърква се сместа с помощта на лъжица, така че да се смесят добре всички продукти.
Така приготвената смес за домашни кокосови бонбони се слага в хладилник за едно денонощие.
Бадемите се обелват. След като сместа е престояла достатъчно, сме готови да оформим бонбони Рафаело.
Вземаме с лъжица от сместа и я поставяме в едната си ръка. Намачкваме и поставяме по един бадем, след което оформяме на топче и овалваме в кокосови стърготини всички бонбони.
Така нашите домашни бонбони Рафаело са готови за хапване. Да ви е сладко!