Великденска салата с яйца

АнабелАнабел
Ветеран
495
2k
937
204
20/04/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо368
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За великденската салата с яйца салатата спокойно могат да се използват боядисаните великденски яйца. Картофите се сваряват в подсолена вода, обелват се и се настъргват в купа за салата.

Настъргват се варените яйца, сиренето и киселите краставички. Прибавят се майонезата, киселото мляко, нарязаният на ситно копър и прясно смляният черен пипер.

Всички продукти се объркват до еднородност. Готовата салата от яйца и картофи се сервира охладена, декорирана с маслини.

Вкусна яйчена салата с маслини!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар