Пилешки галантини

27/08/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 003
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запазете кожата на пилешките бутчета. Покрийте ги с прозрачно фолио и ги начукайте, така че да изтънеят. Почистете зеления фасул и го бланширайте за 3-4 минути във вряла подсолена вода.

Когато омекне, го извадете и го оставете да се отцеди. Махнете ципата на наденичката и объркайте пълнежа ѝ с пресованата скилидка чесън, натрошените ядки и подправките. Получената смес разделете на четири равни части.

Поставете пилешките пържоли с кожата отдолу. Поставете в центъра на всяка по 1/4 от сместа, по няколко шушулки зелен фасул и завийте на стегнато руло, което може да фиксирате с клечки за зъби.

Завийте пилешките рула в алуминиево фолио, всяко по отделно и печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 40 минути.

Поднесете пилешките галантини с гарнитура по избор. Чудесно си подхождат с портокалови или мандаринени резени.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар