Топла пача от дива свиня

21/02/2012
Вили
отВилиНовак
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 164
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свареното месо се накълцва на дребно. Бульонът се прецежда. Прави се запръжка от брашното. Пачата се застройва с млякото и яйцето, подправя се с оцет, чесън и сол.

Ако главата и краката не са пресни, а кръвясали, преди завирането им в тенджерата се поставя 1 супена лъжица морска сол, а след кипването първият бульон се изхвърля.

Така месото наистина губи част от своето съдържание, но пък се премахва лошата му миризма.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ренета
Ренета
29.11.2013 18:57
Изобщо не ми хареса пачата , като ядох.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв