Свински дроб с лук и гъби

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
172
2
31/03/2020
"Вие наливайте, ние сервираме - свински дроб с лук и гъби "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 374
  • Преглеждания за месеца275
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският черен дроб се сварява за кратко във вода с малко мазнина. След което се изцежда, изплаква се дробът. Нарязва се и се запържва в тиган със загрята мазнина (в случая маслото и малко олио).

Добавят се лук , нарязан на полумесеци, гъбите, солта и черният пипер и се захлупва с капак, докато лукът и гъбите омекнат.

Запържва се до готовност на продуктите в пърженото свинско.

Вкусен свински дроб с лук и гъби!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар