Печени гълъби с грах

Ани ШаваршАни ШаваршНовак
26/08/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене75 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо663
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маслото и олиото и запържваме ситно нарязания лук до златисто. Добавяме сланината, нарязана на ивици, и почистените гълъби. Изпържваме от всички страни.

Когато "запечатаме" месото, наливаме бялото вино и кипваме за 2-3 минути, доливаме бульона, овкусяваме с подправките и затваряме плътно.

Задушаваме ястието около 30 минути, след което добавяме граха и морковите и задушаваме до готовност на зеленчуците.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Angelova
Angelova
18.12.2013 22:17
абе вие луди ли сте?!?!?!
0
0