Гръцка разядка Тиросалата

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1175
16
09/03/2020
"Гръцка разядка за страхотен апетит "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 462
  • Преглеждания за месеца3461
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа настържете сиренето на ренде.

Почистете чушките от семената и дръжките, нарежете ги, сложете ги в блендер и пасирайте. Добавете киселото мляко и отново разбъркайте за кратко.

Прибавете получената смес към настърганото сирене, добавете цеденото кисело мляко, зехтина и разбъркайте до еднородна смес.

Посолете гръцката разядка на вкус и разбъркайте. Поставете я в кутия за съхранение на храна при затворен капак и оставете за 2-3 часа, докато вкусовете на съставките се смесят добре.

За да приготвите сполучлива пикантна разядка, използвайте качествени продукти!

Гръцка разядка Тиросалата се поднася с питие по избор.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар