Ребра на скара

04/01/2020
"Еххх, че вкусотия ! На бас, че ние ще изпием повече бира с тях !"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 604
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 кг
  • бира - 2 ч.ч.
  • бял пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л. + малко лют по желание
  • олио - 1 с.л.
  • мед - 3 с.л.
  • соев сос - 2 с.л.
  • кетчуп - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте ребрата в бирата за 2 часа. След това ги отцедете добре. Разбийте всички останали съставки и намажете добре ребрата.

След 30 минути ги метнете на загрята скара, която не трябва да е много силно. Печете ги бавно ребрата на скара, обръщайте ги и ги мажете с медената паста.

Поднесете тези печени свински ребра веднага със салата по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Аз
Аз
23.03.2014 02:01
суупер е рецептичката :), що бира ще изпият тези ребърцаа :):):)
0
0