Лесна лазаня с чедър и шунка

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
372
1k
2k
48
29/02/2020
"Лесна лазаня за начинаещи готвачи "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо148
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвяне на Лесна лазаня с чедър и шунка в намазана със зехтин тавичка поставяме един ред кори. Поръсваме с малко зехтин и намазваме с доматено пюре и сметана.

Поръсваме с малко босилек, сол и черен пипер. Подреждаме парчета шунка и пръсваме чедър. Подреждаме по същия начин и останалите кори и продукти за лазаня, като завършваме с кори.

Намазваме отгоре със зехтин и наливаме прясното мляко. Покриваме с алуминиево фолио и слагаме да се пече нашата вкусна лазаня със сирене.

Печем на 200 градуса за около 25 минути. След това махаме фолиото и поръсваме с настърганата моцарела. Връщаме във фурната и печем още около 10 минути до зачервяване на тази апетитна лазаня с шунка.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Геновева
Геновева
29.02.2020 20:56
Оригинално!
0
0