Начин на приготвяне
Талиателите се сваряват в подсолена вода. Прецеждат се от водата и се измиват със студена вода, и се оставят да се доотцеди водата. В дълбок тиган се задушават лукът и чесънът.
След това към тях се прибавят гъбите и пилешкото филе, нарязани на кубчета. Задушава се всичко за около 2-3 минути.
Подправката Макарони с 4 сирена се изсипва в дълбока купа и към нея се добавя 300 мл студена вода, течната сметана и заквасената сметана, разбърква се добре.
Изсипва се в тигана и се оставя да къкри на бавен огън, докато се сгъсти сосът за паста. Накрая се овкусява със сол и черен пипер. Настъргват се 4-те вида сирена и се изсипват в сметановия сос.
Разбърква се и в дълбока тенджера се изсипват талиателите заедно със сос Четири сирена. Разбърква се готовата паста и се сервира с чаша бяло вино. Да ви е сладко!