Начин на приготвяне
Фурната се загрява предварително до 220 градуса.
Форма за печене се постила с восъчна хартия (25 х 18 см).
Картофите се блендират заедно с едно яйце, трите вида сирене (Теледжо, Робиола и Кресченца) и черният пипер, докато се смесят добре.
Многолистното тесто се развива върху набрашнен плот.
По дъното и стените на приготвената форма за печене се разстилат 2/3 от тестото, като се оставя да виси и по ръбовете ѝ.
Цялата повърхност се надупчва с вилица и се пълни с картофената смес, след което се покрива с останалият лист.
Прегъват се висящите краища, за да се запечата апетитния солен пай.
Горната част също се надупчва с вилица. Разбива се и другото яйце и се нанася върху пая с четчица.
Поръсва се с ементала и се запича около 15-20 мин - докато тестото на пая с четири вида сирене и картофи стане златисто.