Талиатели с четири сирена

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
157
714
983
49
1
10/02/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 333
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Талиателите се сваряват в подсолена вода. Прецеждат се от водата и се измиват със студена вода, и се оставят да се доотцеди водата. В дълбок тиган се задушават лукът и чесънът.

След това към тях се прибавят гъбите и пилешкото филе, нарязани на кубчета. Задушава се всичко за около 2-3 минути.

Подправката Макарони с 4 сирена се изсипва в дълбока купа и към нея се добавя 300 мл студена вода, течната сметана и заквасената сметана, разбърква се добре.

Изсипва се в тигана и се оставя да къкри на бавен огън, докато се сгъсти сосът за паста. Накрая се овкусява със сол и черен пипер. Настъргват се 4-те вида сирена и се изсипват в сметановия сос.

Разбърква се и в дълбока тенджера се изсипват талиателите заедно със сос Четири сирена. Разбърква се готовата паста и се сервира с чаша бяло вино. Да ви е сладко!

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар