Пилешко филе с бекон и топено сирене

01/02/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо179
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме пилешкото на 4 парчета. Правим разрез във всяко парче, така че да се получи като джобче. Поставяме във всяко джобче по 1 парче бекон и 1 парче топено сирене. Посоляваме филетата и ги овкусяваме с къри и куркума.

Смесваме царевичното брашно с бакпулвера и в него овалваме филетата.

Прибираме ги в хладилника за 1 часа.

След това потапяме пълненото пилешко филе в разбитите яйца и изпържваме от двете страни в загрято олио.

Сервираме пилешкото филе с бекон и топено сирене веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар