Пуешко по градинарски в крок пот

АнабелАнабел
Експерт
431
4
62
01/02/2020
"Пуешко по градинарски в крок пот - звучи изискано, но като цяло разбрахме само, че е ни е нужен специален уред и че е много вкусно, друго не ни и трябва "
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо350
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуешкото месо се нарязва на порции и се запържва в сгорещена мазнина.

Изважда се и на негово място се слагат почистените и нарязани на филийки лук, морков и пащърнак.

След кратко разбъркване се поръсват с червен пипер, прибавят се смлените домати, а малко след това и виното.

На дъното на тенджерата за бавно готвене се поставят изпържените парчета месо.

Картофите се обелват и нарязват на средно големи парчета. Слагат се върху месото заедно с почистените и нарязани на филийки гъби.

Отгоре се излива сосът със зеленчуците. Ястието се овкусява със сол и сух риган.

Налива се около 50 мл вода, след което уредът за готвене се похлупва и включва на 2 степен за три часа.

Към края на готвенето се прибавя и грахът към пуешкото по градинарски.

Бавното готвене прави месото много крехко и ястието много вкусно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар