Пълнозърнести талиатели с вегетариански наденички

АнабелАнабел
Ветеран
559
2k
1k
241
24/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо147
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвяне на соса се нарязват на дребно една глава лук, една скилидка чесън и един морков. Слагат се в дълбок тиган с малко зехтин и се запържват.

След малко към тях се прибавят нарязаните на колелца вегетариански наденички. След като се запържат, се прибавят доматите, сол, ако е необходимо, сух риган и сух босилек.

Сосът се оставя да поври на умерена температура, докато се сгъсти. През това време се сваряват пълнозърнестите талиатели в подсолена вода и по указанията на опаковката.

Отцеждат се готовите талиатели и се сервират полети с приготвения сос.

Вкусни пълнозърнести талиатели с вегетариански наденички!

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар