Яйчен крем с кондензирано мляко

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
289
42
66
2
20/01/2020
"Вкусен яйчен крем, който може да хапнете директно или да напълните в еклери - и в двата случая ще ви хареса "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо211
  • Преглеждания за месеца98
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете всички продукти в купата на миксера и го включете на ниска степен, докато получите хомогенна смес.

На котлон сложете вода да заври, преместете сместа в купа и я поставете върху съда с врящата вода (водна баня) и разбъркайте непрекъснато, докато кремът се сгъсти.

Смъкнете от котлона и оставете да изстине така приготвеният яйчен крем.

Този яйчен крем с кондензирано мляко е подходящ, както за директна консумация, така за еклери.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар