Баница с тиква и грис

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
27/12/2019
"Баница с тиква и грис, когато сложим на масата, всички мълчат - просто са заети да хапват "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд към настърганата тиква. Добавяме грис, захарта и объркваме добре.

Приготвяме си съд, в който ще нареждаме тиквеника и го намазваме с олио.

Корите разтваряме и взимаме една кора.

Намазваме я с олио и върху нея слагаме друга кора, която мажем с олио.

Добавяме плънка, която разпределяме равномерно по корите.

Завиваме руло. Аз лично го нарязах на две равни части и го наредих в тавата.

Така направих и с останалите кори, докато свършат.

Поставяме в печката и печем до готовност нашата баница с тиква и грис.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
МИЛЕНА
МИЛЕНА
02.01.2020 15:16
МОЖЕ ДА СЕ ПРИБАВЯТ И СИТНО НАРЯЗАНИ ФУРМИ.
0
0