Баница с тиква и грис

27/12/2019
"Баница с тиква и грис, когато сложим на масата, всички мълчат - просто са заети да хапват "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок съд към настърганата тиква. Добавяме грис, захарта и объркваме добре.

Приготвяме си съд, в който ще нареждаме тиквеника и го намазваме с олио.

Корите разтваряме и взимаме една кора.

Намазваме я с олио и върху нея слагаме друга кора, която мажем с олио.

Добавяме плънка, която разпределяме равномерно по корите.

Завиваме руло. Аз лично го нарязах на две равни части и го наредих в тавата.

Така направих и с останалите кори, докато свършат.

Поставяме в печката и печем до готовност нашата баница с тиква и грис.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
МИЛЕНА
МИЛЕНА
02.01.2020 15:16
МОЖЕ ДА СЕ ПРИБАВЯТ И СИТНО НАРЯЗАНИ ФУРМИ.
0
0