Гювечета с картофи и колбас

АнабелАнабел
Копирайтър
358
3
50
12/12/2019
"Моментът на изненада, щом отворим капака на гювечетата е незаменим - какво ли още ще откриете в тези, освен картофи и колбас... "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо499
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се варят до полуготовност в подсолена вода. Обелват се и се нарязват на парчета.

На дъното на всяко гювече се слага по една лъжичка краве масло.

Отгоре се настъргва един домат, слага се един нарязан картоф.

Нарязва се по една печена чушка и по една наденица във всяко гювече.

Най-отгоре се настъргва или се слагат резенчета сирене и кашкавал. Гювечетата се похлупват и слагат в студена фурна.

Пекат се на 200 градуса за около половин час, като към края на печенето се чуква по едно яйце в средата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар