Класическа лютика

Дони Маринова
Дони Маринова
Новак
25/07/2013
"Класичата е вечна, но най-вкусната лютика се прави през лятото, когато има изобилие от свежи зеленчуци "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо26 648
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете доматите и ги настържете. Сипете ги в тенджерка и ги сложете на котлона да врат, докато се сгъстят. Залейте ги след това с горещо олио.

Изпечете пиперките и лютите чушки, обелете ги и ги нарежете на парченца.

Счукайте чесъна едро и го добавете към чушките. Залейте отгоре с доматите, посолете, поръсете с накълцан магданоз и добре разбъркайте.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
тодорова
тодорова
06.08.2014 22:06
Така си е но чушките трябва да се скълцат и е по вкусна с червени
2
0
радка
радка
07.11.2013 19:49
а как е рецептата за класическа лютика?
2
0
Мая Топалова
Мая Топалова
23.08.2013 19:12
Това не е никаква класическа лютика. Тя не се прави така.
6
2