Панирани щипки от раци

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
08/12/2019
"Панираме щипки от раци за нула време и имаме страхотен аламинут, който би ви станал любим, ако го опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо494
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • яйца - 1 бр.
  • вода - 1 ч.ч. ледено студена вода
  • щипки от раци - 8 бр.
  • царевично брашно - 1 ч.ч.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо си начупваме леко черупките на щипките и ги поставяме на пара да се сварят.

Внимателно ги отстраняваме като оставим само рачешко месо прикрепено към щипката.

В дълбок съд смесваме всички продукти за панировката и разбъркваме добре.

Потапяме всяка една щипка в сместа и пържим в предварително загрято олио.

Тези панирани щипки от раци са уникално вкусни.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Нали
Нали
10.12.2019 10:27
Интересно. Черупки не остават такали изчистват се, само са прикрепени към щипката, правилно ли съм разбрала. Обезателно трябва да се пробва.
0
0
Стоянка  Русенова
Да така е.Пробвайте.
1
0