Канелен кекс

Даниела ЛесковаДаниела ЛесковаНовак
23/07/2013
"Понякога щипка канела е всичко, което е нужно, за да превърне обикновения кекс в невероятно изкушение "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 142
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата21
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте хубаво яйцата със захарта, докато стане пухкав крем. Долейте олиото и отново разбийте.

След това прибавете разтворената с млякото сода, разбъркайте хубаво и добавете пресятото брашно и канела.

Щом кексовата смес се хомогенизира, сипете я в намазнена и набрашнена форма.

Изпечете кекса в загряна на 180 градуса фурна и накрая боцнете с клечка за зъби, за да видите дали е готов.

За по-голям кекс използвайте двойно количество продукти.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Инна
Инна
05.01.2014 15:03
Удивителен е! Лесен и бързо приготвим. :)
1
0