Канелен кекс

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
911
94
61
23/07/2013
"Понякога щипка канела е всичко, което е нужно, за да превърне обикновения кекс в невероятно изкушение"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 209
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Разбийте хубаво яйцата със захарта, докато стане пухкав крем. Долейте олиото и отново разбийте.

След това прибавете разтворената с млякото сода, разбъркайте хубаво и добавете пресятото брашно и канела.

Щом кексовата смес се хомогенизира, сипете я в намазнена и набрашнена форма.

Изпечете кекса в загряна на 180 градуса фурна и накрая боцнете с клечка за зъби, за да видите дали е готов.

За по-голям кекс използвайте двойно количество продукти.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Инна
Инна
05.01.2014 15:03
Удивителен е! Лесен и бързо приготвим. :)
1
0