Шницели от месо на фурна

Йозлям КадироваЙозлям КадироваКопирайтър23637612
17/11/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо78
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете всички продукти (без галетата) в чопър или кухненски робот и смилайте, докато всичко се смели добре и сте получили ароматна свинска кайма.

Най-добре се получават, когато се използва свински котлет.

Готовата кайма разделяме на 10 еднакви части, всяка от която сплескваме леко. Оваляме обилно в галета, оставяме я върху намаслена тава или такава с хартия за печене, и с леко потопени ръце в галета натискаме до желаната от нас тънкост на шницелите. Аз ги изтъних доста, обожавам тънки шницели, но по желание може да ги направите и дебели.

Имайте предвид, че леко ще набухнат поради наличието на сода.

Изпечете на 180 градуса до готовност.

Изпичат се доста бързо, заради това ги наблюдавайте по-честичко.

Поднесете шницелите от месо на фурна с подходяща салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар