Тас кебап със сметана

14/11/2019
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо219
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и чесъна на едро. Обелваме доматите и ги нарязваме на кубчета. В тенджера загряваме зехтина и запържваме лука и чесъна.

Щом лукът омекне, добавяме нарязаното на кубчета телешко месо, разбъркваме добре и щом месото промени цвета си, добавяме доматеното пюре, нарязаните домати и овкусяваме с черен пипер и сол.

Накрая добавяме заквасената сметана, разбъркваме добре и оставяме нашия тас кебап да се готви 25-30 минути на слаб огън.

Поднасяме готовия тас кебап със сметана с пилаф.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар