Ezine.bg»Рецепти»Паста»Талиатели с гъби и бекон

Талиатели с гъби и бекон

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
129673131
Талиатели с гъби и бекон
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Бягаме от обичайното и смело се впускаме с предизвикателството, наречено талиатели - мислим, че е успешно, а вие как смятате"

Необходими продукти

  • талиатели - 350 г
  • гъби - 300 г печурки
  • бекон - 150 г
  • сметана - 250 мл готварска
  • черен пипер
  • сол
  • пармезан - за поръсване
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първата стъпка от приготвянето на нашите талиатели с гъби и бекон е сваряването на пастата.

Направете го според указанието на опаковката и когато талиателите са готови, ги отцедете от водата.

Междувременно в дълбок тиган загрейте малко олио и запържете нарязаните гъби и бекон, щом променят цвета си, налейте сметаната и разбъркайте.

Поръсете с подправките. Поднесете този сос към готовите талиатели. По желание поръсете с настърган пармезан.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: