Печен паламуд в хартия

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
645
125
65
05/11/2019
"Бърза и лесна рецепта за приготвяне на една от най-вкусните риби - паламуд "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо517
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • паламуд - 1 бр.
  • сол
  • олио
* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Паламуд се почиства и разрязва, облива се с олио и се осолява.

Увива се в хартия и се пече на 180 градуса, докато хартията се обагри /запече/.

След това я отстранете и поднесете печената риба.

По желание може да украсите готовия печен паламуд в хартия с резенчета домати, магданоз, счукан чесън.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар