Тортелини с бял сос

АнабелАнабел
Експерт
436
4
62
26/10/2019
"Когато сте гладни и не разполагате с много време - тези тортелини винаги са добра идея "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо250
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тортелините се сваряват в подсолена вода за около три-четири минути.

В малка тенджерка се налива сметаната (за предпочитане животинска).

Щом се загрее, в нея се слагат нарязани на дребно парченца сирене чедър и синьо сирене.

Пармезанът се настъргва и сосът се бърка, докато се разтопят сирената.

Получава се бял гъст кремообразен сос.

Тортелините с бял сос се сервират полети с белият сос и декорирани с малко пресен босилек.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар