Тортелини с бял сос

АнабелАнабел
Ветеран
558
2k
1k
239
26/10/2019
"Когато сте гладни и не разполагате с много време - тези тортелини винаги са добра идея "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо438
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тортелините се сваряват в подсолена вода за около три-четири минути.

В малка тенджерка се налива сметаната (за предпочитане животинска).

Щом се загрее, в нея се слагат нарязани на дребно парченца сирене чедър и синьо сирене.

Пармезанът се настъргва и сосът се бърка, докато се разтопят сирената.

Получава се бял гъст кремообразен сос.

Тортелините с бял сос се сервират полети с белият сос и декорирани с малко пресен босилек.

Практичен гевгир с подложка купа-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практичен гевгир с подложка купа
7.00 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Голяма купа с гевгир, в която може да измиете, обработите, разбъркате, сервирате и дори да размразявате продукти. Възможност за отделно ползване и за закачане чрез дупчици на дръжките на съдовете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар