Начин на приготвяне
В малка тенджерка или друг подходящ съд се слагат захарта, млякото, какаото и кравето масло. Съдът се поставя на котлона на средна температура. Сместа се разбърква периодично, докато се разтопят маслото и захарта, след което се отделя половин чаена чаша за заливка.
В купа се разбиват яйцата, прибавят се пресятото брашно, бакпулвер и какаовата смес. След разбъркване, се добавят счуканите орехови ядки. Сместа се разбърква отново и се изсипва в намазнена и набрашнена тавичка.
Сладкишът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна. Готовността му се проверява с клечка. Когато е фъчът готов, забодената в него клечка излиза суха. Оставя се да се охлади, нарязва се на парчета и се полива със заделената заливка.