Бъркани яйца по австрийски

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
124
18
1570
25/10/2019
"Опитайте тези бъркани яйца по австрийски и ще разберете, че не всички бъркани яйца са еднакви "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 080
  • Преглеждания за месеца224
  • Преглеждания за седмицата79
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме намаслен тиган.

В него изсипваме разбити яйца, натрошено сирене и настърган кашкавал.

Бъркаме енергично, докато яйцата се стегнат и отстраняваме от котлона.

По желание може да поднесем готовите бъркани яйца с пресен магданоз и домати.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар