Бъркани яйца по австрийски

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
645
125
65
25/10/2019
"Опитайте тези бъркани яйца по австрийски и ще разберете, че не всички бъркани яйца са еднакви "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 292
  • Преглеждания за месеца1615
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме намаслен тиган.

В него изсипваме разбити яйца, натрошено сирене и настърган кашкавал.

Бъркаме енергично, докато яйцата се стегнат и отстраняваме от котлона.

По желание може да поднесем готовите бъркани яйца с пресен магданоз и домати.

Емайлирана касерола с декор 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана касерола с декор 16 см
11.30 лв.
Виж ››

Емайлирана касерола с универсална употреба - задължителна за всеки дом.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар