Яйчен крем с вишнев сироп и ром

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Експерт
215
533
220
47
5
14/10/2019
"Едно кремче за душата, а ако гостите се забавят още малко, ще трябва да забравят за десерта "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо288
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме жълтъците със захарта, прибавяме кората от лимона и млякото и разбъркваме добре.

Изливаме сместа в купички и печем в предварително загрята фурна на 170 градуса.

Печем, докато стегне добре. След като готовият яйчен крем се охлади, преди да го сервираме, го заливаме с вишнев сироп и ром.

Сервиз от 12 метални купички за крем карамел-25%
Приготвяй си тази рецепта в:
Сервиз от 12 метални купички за крем карамел
19.99 лв.
15.00 лв.
Виж ››

Приготви си перфектния крем карамел с този разкошен сервиз от 12 метални купички за крем крамел. Очаровай близките и гостите си!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар