Печен омлет от боб

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
206
494
192
37
5
04/10/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо69
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме боба за 12 часа за да набъбне, след това го варим в подсолена вода до пълното му омекване.

Пасираме ме го на бобено пюре, добавяме маслото, пипера, солта, разбитите яйца, магданоза и галетата.

Изсипваме в намазнена тавичка и печем нашия омлет от боб в предварително загрята фурна на 170 градуса за около 15 минути.

По желания, преди да извадим омлета от фурната, може да го поръсим с настърган кашкавал.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар