Омлет-пица

Омлет-пица
Снимка: Кристиан Александров
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1
"Няма тесто, няма блат - има само вкусна пица - омлет-пица"

Необходими продукти

  • яйца - 3 бр.
  • моцарела - 200 г
  • риба тон - 1/2 консерва
  • маслини - 3 бр. черни
  • червен пипер - 1/4 ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • кисели краставички - 1 бр.
  • масло - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата в купа. Настъргваме вътре половината количество моцарела и посоляваме.

Разбъркваме и изсипваме в намазана с масло тефлонова тавичка. Печем 10 минути на 200 градуса.

След това изваждаме от фурната, поръсваме с червен пипер, разпределяме риба тон, нарязваме предварително обезкостени маслини на парченца, а киселата краставичка на кръгчета.

Отгоре настъргваме останалата моцарела. Връщаме обратно във фурната и печем още 10 минути.

Сервираме веднага нашия омлет-пица.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: