Топени сиренца със сладко от боровинки

29/09/2019
"Очаквано вкусна комбинация от топени сиренца и ароматно сладко, която на всяка цена да полеете с бяло вино "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо184
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбираме яйцата. Топените сиренца се овалват в брашното, разбитите яйца и най-накрая в корнфлейкс.

Сипваме малко олио в тиган и като загрее, пускаме топените сиренца.

Бързо ги обръщаме, за да не загорят и ги вадим, и слагаме за секунди на кухненска хартия да се отцедят от мазнината.

Подреждане ги в чиния и слагаме в сосиерка сладко от боровинки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар