Пандишпанови пасти с ягодов крем

28/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата със захарта до побеляване и прибавяме брашното, размесено с бакпулвера.

Изсипваме в правоъгълна тава, застлана с хартия, и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.

Крем приготвяме по следния начин: разбиваме маслото с пудрата захар до побеляване и прибавяме ягоди, нарязани на много дребни парченца.

След като блатът изстине, го срязваме хоризонтално на две и го пълним с крем. Нарязваме на малки пастички. Отгоре може да го украсите по ваше желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар