Шницели със сирене и шунка

Адела Петрова
Адела Петрова
Новак
28/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 999
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 бр. шницели
  • шунка - 4 резена пушена
  • сирене - 60 чедър
  • олио - 1 с.л.
  • босилек - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситни парченца шунката и я объркваме с настърганото сирене Чедър, босилека и щипка-две черен пипер.

Измиваме месото, а после го подсушаваме с кърпа или домакинска хартия. Натриваме го със сол и черен пипер от всички страни.

С помощта на остър нож правим разрез от едната страна и оформяме джобчета.

Пълним шницелите с приготвената смес и затваряме отвора с клечка за зъби. Печем от двете страни на силно загрят грил до готовност.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар