Пълнени чушки с елда и гъби

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
691
2k
5k
364
4
23/09/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо302
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд сипваме вода, поставяме елдата и малко сол. Съотношението трябва да е 1:2.

Запържваме си гъбите в маслото, които предварително сме нарязали. Поставяме към тях пресования чесън и нарязания на дребно лук, заедно с подправките.

След малко добавяме червено вино и оставяме на слаб огън. Добавяме сварената елда към задушената смес и разбъркваме.

Чушките почистваме от семките и пълним със сместа. Отгоре им поставяме капачетата, подреждаме ги в тавичка и поставяме във фурната.

Печем до готовност.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар