Телешки скалопини с броколи

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
3149635112427
Телешки скалопини с броколи
16/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме пресните броколи на пара до пълната им готовност, прибавяме малко масло и овкусяваме с малко сол и индийско орехче.

Соса приготвяме по следния начин: в тиган слагаме телешкия сос, манатарките (които предварително сме задушили в малко масло), чесъна, нарязан на ситно, щипка сол и червеното вино.

Следва да приготвим скалопините: запичаме бонфилетата за малко на тиган, в който предварително сме загрели олиото.

Подреждаме скалопините в тавичка, върху тях нареждаме шунката и заливаме със соса. Печем на 220 градуса за около 30 минути. Поднасяме с ястието с гарнитура от броколи.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: