Омлет асорти

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k2k6
07/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • кренвирш - 1/2 бр.
  • сирене - 1/2 к.ч.
  • кашкавал - шепа
  • царевица - шепа
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
  • бира - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд си разбъркваме яйцата с бирата и солта. Бира прибавяме, за да може самият омлет да е по-пухкав.

Поставяме тиган на котлона заедно с олио и изчакваме да се загрее.

След като е готово, изсипваме сместа в сгорещеното олио. Изчакваме да се запече добре от едната страна.

Предварително сме си нарязали кренвирша, натрошили сиренето, царевицата и кашкавала сме настъргали и всичко това разпределяме в половината му част.

Похлупваме с другата половина и оставяме още 2-3 минути на котлона.

Поднасяме с гарнитура по желание.

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: