Ориз на тиган с гъби

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
340
960
1k
46
02/09/2019
"Вкусна идея за приготвяне на ориз, с която ще се справи всеки кулинар, дори да е начинаещ "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо518
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме ориза и го отцеждаме.

Нарязваме гъбите на дребно и ги запържваме за 10 минути в зехтина в дълбок тиган.

Добавяме ориза, куркумата, черния пипер, солта и соевия сос. Пържим при постоянно разбъркване още 4-5 минути и отместваме от котлона.

Сервираме веднага.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар