Начин на приготвяне
В дълбока купа разбийте последователно яйцата, добавете половин ч.ч. олио, киселото мляко, бакпулвера и царевичното брашно.
Разстелете една от готовите кори, намажете с олио и отгоре я покрийте с друга. Сложете от сместа равномерно върху втората кора.
Покрийте с трета и отново намажете със яйчената смес. Покрийте с четвърта кора и намажете с малко олио и наръсете от натрошеното сирене.
Навийте четирите кори на руло и поставете в правоъгълна тава по дължина, без да прегъвате. Повторете процедурата до изчерпване на продуктите.
Преди да сложите баницата за печене я нарежете на парчета и я поръсете обилно със сусам.
Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 40 минути, докато придобие златист загар.
Коментари