Херинга по зидарски

27/08/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Солената херинга се изкисва във вода за 24 часа.

Всички останали продукти се нарязват на дребни парчета.

Нарежда се в тава херинга и върху нея другите продукти.

Залива се с лимоновия сок, подправките и прясно мляко.

Разбърква се леко и се оставя няколко часа на студено.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар