Херинга по зидарски

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
27/08/2019
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо68
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Солената херинга се изкисва във вода за 24 часа.

Всички останали продукти се нарязват на дребни парчета.

Нарежда се в тава херинга и върху нея другите продукти.

Залива се с лимоновия сок, подправките и прясно мляко.

Разбърква се леко и се оставя няколко часа на студено.

Удобна малка пластмасова купа 0.5 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Удобна малка пластмасова купа 0.5 литра
1.20 лв.
Виж ››

Безценен помощник в кухнята - малка пластмасова купа, която всяка домакиня би искала да има под ръка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар