Баница с Лаваш и риба тон

17/08/2019
"Изненадайте всички с тази необикновена баница с риба - защото все има какво да научи човек "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо57
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата в купа. Настъргваме вътре 100 г кашкавал /останалия кашкавал оставяме настрани/.

Добавяме в купата отцедената риба тон и посоляваме. Разбъркваме. Върху една питка поставяме 2 с.л. от сместа и нарязваме 2 топени сирена.

Навиваме на руло и поставяме в тавичка, покрита с хартия за печене. Така навиваме и останалите питки и подреждаме в тавата като вита баница. Отгоре разпределяме на парченца маслото и останалия кашкавал.

Печем на 180 градуса 20 минути. Сервираме веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар