Дип с риба тон

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k2k
Дип с риба тон1 / 2
21/08/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • риба тон - 200 г от консерва (в собствен сос или с масло)
  • майонеза - 2 с.л.
  • къри - 1/2 ч.л. на прах
  • сметана - 100 г готварска
  • копър - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отцедете рибата от консервата и я стрийте с вилица.

Добавете сметаната и майонезата и разбийте всичко до получаването на гладка маса.

Овкусете дипа с кърито и ситно нарязан копър и охладете. Може да поднесете с препечени филийки, солени бисквити или пък нарязани сурови зеленчуци.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: