Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват добре с телена бъркалка. Към тях добавяме сол и черен пипер и разбъркваме. Слагаме 2 с.л. прясно мляко и 1 с.л. олио, и доразбиваме.
Накрая настъргваме сиренето и режем пресния лук. Разбъркваме с лъжица. използваме тефлонов тиган. Аз използвам тиган за палачинки.
Слагаме капка олио и оставяме на котлона да се сгорещи олиото. След като това се случи, изсипваме яйчената смес в тигана.
Изчакваме краищата да побелеят и леко отлепяме омлета с помощта на дървена или силиконова шпатула. Навиваме постепенно омлета на яйчено руло.
Когато течността се е стегнала и сме навили на руло, омлетът е готов. Изсипваме го в чиния и настъргваме кашкавал отгоре. Украсяваме с магданоз и нарязана маслина, и сервираме. Да ви е сладко!