Пияни дробчета на фурна

ГеновеваГеновеваЧирак71117210
03/08/2019
"Извинете ни за грешката, не пияни, а опияняващо вкусни дробчета трябва да се казва тази рецепта "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо537
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробчетата се измиват и почистват и се слагат в тенджера с вода.

Когато заврат и се образува пяна отгоре, ги махаме от котлона.

Оцеждаме ги в гевгир и ги изплакваме с топла вода. След това ги слагаме в тавичка, нарязваме лука на едро.

Посоляваме, слагаме черен пипер, чубрица, уни сос, подправката за пиле и разбъркваме добре дробчета с лук.

Наливаме олиото отгоре, след това добавяме чаша бира и накрая водата.

Разбъркваме и слагаме във фурната да печем.

От време на време разбъркваме дробчетата. Готвим, докато се зачервят дробчетата и омекне лукът.

Сервираме пияните дробчета топли, поръсени с пресен магданоз, в компанията на чаша бира.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар