Миди в масло на тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
29/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо707
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Почистваме мидите и ги поставяме в съд с вода. Посоляваме и слагаме на котлона да врат.

Изваждаме ги, след като са се отворили, и ги премахваме от черупките им. В тиган поставяме маслото и изчакваме да се загрее.

След това си прибавяме мидите и разбъркваме от време на време. Вадим и оставяме на страна до цялостното им изстиване.

Можем да консумираме така, но ние ги обичаме с лук. И затова нарязваме лука и поръсваме с копър.

Емайлирана тенджера за миди 24 см - 6.5 и 3 литра-21%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана тенджера за миди 24 см - 6.5 и 3 литра
35.00 лв.
27.60 лв.
Виж ››

Специална тенджера за миди, която ще ви помогне да завършите прекрасния летен ден с тези вкусотии на трапезата. Съберете близки и приятели, защото тенджерата позволява приготвяне на по-голямо количество миди.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар