Миди в масло на тиган

29/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо423
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме мидите и ги поставяме в съд с вода. Посоляваме и слагаме на котлона да врат.

Изваждаме ги, след като са се отворили, и ги премахваме от черупките им. В тиган поставяме маслото и изчакваме да се загрее.

След това си прибавяме мидите и разбъркваме от време на време. Вадим и оставяме на страна до цялостното им изстиване.

Можем да консумираме така, но ние ги обичаме с лук. И затова нарязваме лука и поръсваме с копър.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар